Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Inovatia Winalite: banda cu anioni si beneficiile sale

Acasa / Inovatia Winalite: banda cu anioni si beneficiile sale

Banda cu anioniÎn ultimii ani, efectul pozitiv al anionilor în domeniul medical al îngrijirii sanatatii a atras atentia în întreaga lume. Dupa mai multe cercetari temeinice Winalite International a reusit, cu succes, sa realizeze cel mai sanatos absorbant utilizând nanotehnologia din ioni de argint. A rezultat un produs de înalta tehnologie fiind primul si unicul absorbant patentat în lume.

Ce femeie nu s-ar dori de la un absorbant, pe lânga un grad ridicat de confort si protectie, sa beneficieze si de un plus de sanatate. Se stie ca în ultima vreme tot mai multe femei se confrunta cu probleme genitale cauzate de diferite bacterii.

Banda anionica din absorbantul LalaMoon poate sa emita 7500 anioni pe centimetru cub împiedicând în mod efectiv viabilitatea si multiplicarea bacteriilor s virusilor care cauzeaza infectiile vaginale. Aproape toate bolile inflamatorii ale aparatului genital feminin sunt produse de bacterii anaerobice.

Când banda anionica din absorbantul LalaMoon emite, se produce o mare densitate de anioni. De asemenea, o mare cantitate de oxigen ionizat schimba în mod fundamental mediul anaerobic, promoveaza transformarea biologica si balanseaza aciditatea si alcalinitatea.

În acelasi timp, la o temperatura normala, banda anionica poate emite unde magnetice biologice de marimi de la 4 la 14 micro si o rata a emisiei mai mare de 90% care este benefica pentru corpul uman, putând activa moleculele de apa din celule si sa le faca sa existe la un nivel de energie superior potrivit pentru sinteza enzimelor biologice.

Acesta este un proces pur fizic de realizare a functiilor antibacteriale si deodorizante de îngrijire a sanatatii femeii prin tehnologie. Vestea buna este ca acum toate femeile pot sa beneficieze de... sanatate!