Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Despre noi

Acasa / Despre noi

Promovăm procedura de colonhidroterapie (CHT), nutriția și terapia cu ioni – anion bio energy. Cabinet Remedium s-a născut din nevoia de a inspira, bucura pe toți cei care din diferite motive inexplicabile, se simt puțin mai lenți, obosiți, fără vlagă, fără energie sau obosesc repede, au migrene dese. Sunt frecvent constipați și balonați, prezintă erupții ale pielii, au poftă exagerată de dulce sau sărat, sunt bulemici fără voia lor, irascibili, stresați, duc o viață sedentară cu aport în produse rafinate, procesate, devitalizate.

Toate acestea afectează în primul rând aparatul digestiv și organele de excreție. Pentru toate acestea sesiunea de colonhidroterapie este soluția. Studiați această procedură, învățați totul despre ea și spălați-vă colonul de două ori pe an prin 6 proceduri consecutive de colonhidroterapie (sau minim 3).

Un remediu, prin colonhidroterapie, acesta este îndemnul meu clar, sincer și fără ezitare. Personal am avut toate ingredientele, întreaga simtomatologie a unui colon intoxicat. Am renăscut prin colonhidroterapie, alimentație și puțină mișcare. Procedura de colonhidroterapie m-a curățat, m-a detoxifiat, m-a făcut frumoasă, luminoasă și plină de viață. Cunoscând ce se întâmplă în interiorul colonului, acum știu că am un colon curat și asta simt în fiecare zi. Acum asta fac, asta știu să fac cel mai bine. Practic mi-am transformat o problemă de sănătate într-o mare experiență de viață.

Filosofia mea este simplă și îndemnul meu este clar: începeți cosmetica din interior, apelați la orice cabinet pentru hidratare a colonului! Terapia prin colonhidroterapie este un procedeu simplu care ajută la eliminarea paraziților și a bacteriilor din intestinul gros, reglează tranzitul intestinal și metabolismul, acest lucru având efecte pozitive asupra întregului corp. Dacă timpul în care materiile fecale stau în colon se prelungește, există șansa ca acestea să intre în circuitul sangvin și limfatic provocând astfel o intoxicare generală și prin acest lucru o afectare generală a sănătății organismului.

În piramida terapiilor de vindecare și prevenție, alături de alimentație, hidratare, meditație, respirație, este așezată la locul cuvenit, prestigios, terapia de irigare de colon, numită colonhidroterapie. ÎI revine vârful acestei piramide, deoarece prin repetare consecutivă, acest procedeu înlătură definitiv sursa, germenii, nucleul patogen.

Încă din cele mai vechi timpuri era cunoscut că ,,moartea începe din colon,, medicii antici, în special cei egipteni, și apoi din toate culturile, acordând o importanță deosebită menținerii unui colon curat și sănătos. Sesiunea de colonhidroterapie este o metodă blândă ce implică infuzia de apă purificată și dezinfectată în colon prin rect la o temperatură și presiune optimă ce sunt permanent monitorizate.

Beneficii prin colonhidroterapie:

  • Detoxifierea întregului organism;
  • Curățarea și detoxifierea colonului de reziduuri și paraziți;
  • Tranzit normal, regulat;
  • Prevenirea apariției afecțiunilor digestive (inflamații, ulcerații, hemoroizi, cancer);
  • Creșterea energiei, echilibrul greutății, clarității mentale;
  • Stare generală de bine.