Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Lumanari terapeutice

Acasa / Lumanari terapeutice

Lumânările terapeutice pentru urechi – Hopi Candle

Lumanari terapeuticeTerapia cu lumânări terapeutice face parte din categoria terapiilor Orientale, din străvechea Indie și este practicată de pe vremea șamanilor.

Aceste lumânări terapeutice pentru urechi  sunt lucrate manual, 100% naturale, confecționate din pânză de in, îmbibată cu ceară de albine și uleiuri esențiale.

Prin căldura degajată în timpul arderii lumânarea crează vid în zona de aplicare, astfel încât toxinele sunt extrase în mod natural, este stimulată circulația sângelui și crește aportul de oxigen.

Efectele benefice ale tratamentului cu lumanari terapeutice vor fi resimțite, în egală măsură de corpului fizic, mental, dar și de cel emoțional.

 • Cafea: stimulent general, intelectual, depurativ, hrănește pielea, mărește elasticitatea pielii, antidepresiv, facilitează și îmbunătățește calitatea somnului;
 • Ceai verde: stimulează nervii cranieni și îmbunătățește gândirea;
 • Levănțica: cefalee, antiinflamator, antiseptic, antibacterial, imunostimulent, antimicotic, dezvoltă celula, eliberează emoțiile, elimină anxietatea și revigorează;
 • Portocale: răceli, stare de stres, antiinflamator, detoxifiant, antidepresiv, antiseptic, hidratează,  protejează pielea;
 • Trandafir: antiseptic, antidepresiv;
 • Menta: detoxifică, revigorează, elimină oboseala, mărește concentrarea și confortul stării de spirit;

Caldura degajată prin  lumânări terapeutice  iradiază plăcut până la baza lumânării și intensifică schimburile celulare la nivelul urechii. Produc, prin ardere, un efect de "horn vacuumat" prin care sunt extrase din corpul uman toxinele acumulate şi sunt eliberate energiile latente pozitive, care demarează procesul de autovindecare a organismului.

Ceara acumulata in conduct este aspirata spre exterior. Sunt necesare mai multe sedinte de tratament cu lumanari terapeutice pentru a curata complet urechea de ceara. Ceara este aspirata pana la baza cilindrului si este deci perfect vizibila la sfarsitul operatiei. Glandele sebacee si sudoripare sunt stimulate. Daca sunt astupate, se golesc si isi reiau activitatea de filtrare si eliminare. Persoana tratata are senzatia clara ca isi simte capul mai usor, aude mai bine, durerile de cap pot sa se diminueze si chiar sa dispara treptat. In timpul arderii, uleiurile esentiale sunt eliberate treptat si absorbite de piele, eliminand astfel toxinele de la nivelul capului si gatului, contribuind astfel la relaxare, eliminarea stresului, reducerea tensiunii, imbunatatirea somnului si stoparea migrenelor;

Terapia dureaza 10-12 minute pentru fiecare ureche (timp de ardere al lumanarii)

Efecte asupra organismului :

 1. Relaxare si eliberare a stresului;
 2. Curatarea urechii de cerumen
 3. Prevenirea si tratarea infectiilor de urechi;
 4. Imbunatatirea functiei auzului;
 5. Eliminarea insomniilor, migrenelor, ametelilor, prevenirea si tratarea sinuzitei si a altor probleme ale urechii.

Fiind 100% din ceara de albine si plante, aceste  lumanari terapeutice nu au reacții adverse, se pot aplica la orice varsta (la copii, peste 3 ani), indiferent de sex si pot sa substituie cu succes produsele farmaceutice cu efect antiinflamator, care sunt foarte puternice, cu efecte secundare neplacute.