Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Winalite

Acasa / Winalite

Anion Bio EnergyAer, apă, soare și magnet, sunt cele patru elemente indispensabile pentru a fi în viață.

Activitatea omului de zi cu zi depinde de un câmp magnetic stabil.

Aura, de fapt câmpul electromagnetic poate fi foarte ușor deteriorat datorită stresului, poluării aerului, a apei, efectelor secundare ale medicamentelor, toxinelor din produsele alimentare.

Citeste mai mult ...

În ultimii ani, efectul pozitiv al anionilor în domeniul medical al îngrijirii sanatatii a atras atentia în întreaga lume. Dupa mai multe cercetari temeinice Winalite International a reusit, cu succes, sa realizeze cel mai sanatos absorbant utilizând nanotehnologia din ioni de argint. A rezultat un produs de înalta tehnologie fiind primul si unicul absorbant patentat în lume.

Ce femeie nu s-ar dori de la un absorbant, pe lânga un grad ridicat de confort si protectie, sa beneficieze si de un plus de sanatate. Se stie ca în ultima vreme tot mai multe femei se confrunta cu probleme genitale cauzate de diferite bacterii.

Citeste mai mult ...

Absorbante LalaMoonAbsorbantele LalaMoon sunt o inovație revoluționară şi îmbunătăţită de protecție sanitară. Winalite oferă absorbante cu putere mare de absorbţie a lichidului, efect anti-bacterian.

Absorbantele igienice LalaMoon au grijă de sănătatea ta prin:

Citeste mai mult ...