Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Masca hidratantă și revitalizantă V-shine

Masca hidratantă și revitalizantă V-shine

Acasa / Masca hidratantă și revitalizantă V-shine

Ingredientele principale:

Acidul hialuronic

Fiind o componentă importantă a dermului, acidul hialuronic este un factor de hidratare "inteligent" natural, care poate să absoarbă o cantitate de lichid de câteva sute de ori mai mare decât propria sa masă. Este cunoscut drept cel mai bun factor de hidratare. Are funcţie de lubricare, reparare şi de eliminare a radicalilor liberi.

 
Extracte din rădăcina de sfeclă

Au rol de factor de protecţie în profunzime, fiind o  sursă de alimentare, ajută la absorbiţia umezeli la fiecare strat al pielii, până la suprafaţă, oferind astfel un echilibru al umidităţii pielii cu efect anti-alergic.

 

Izomeraţii zaharide (Pentavitin)

Ingredient nou de hidratare, păstrează suprafaţa pielii fermă, menţine echilibrul umidităţii pielii şi o hidratează în mod constant.

 AA2G

Eliberează treptat Vitamina C, asigurând o acţiune stabilă şi durabilă a iluminării pielii, îndepărtează punctele de grăsime, inhibă formarea de melanină astfel eliminând zonele cu probleme. AA2G integrează a-glucozidazi în piele, după intrarea în stratul adânc al pielii. Stabilitatea ei este de 10 ori a valorii normale de vitamina C. Oferă necesarul de vitamina C şi suprimă procesul de conversie a celulei melanină din piele. Mai mult decat atât, după ce AA2G este răspândit în stratul profund al cuticulelor, poate suprima în continuare producţia de melanina şi pigmentul existent, prevenind în mod constant pigmenatea lăsând pielea alba şi mai stralucitoare.

Efecte:

- Un pas ideal pentru îngrijire și o piele strălucitoare;
- Are efect de purificare;
- Sporește elasticitatea pielii;
- Reduce petele;
- Oferă o hidratare de lungă durată;
- Crește cu 20% conținutul de umiditate din piele timp de 24 de ore;
- Lasă pielea catifelată și hidratată.