Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Tratament facial de hidratare

Acasa / Tratament facial de hidratare

Nu uita de sănătatea pielii tale!

Vitamina A – hidratează pielea, ajută la regenerarea celulelor și la reducerea primelor semne ale înbătrânirii.

Vitamina C – stimulează producția de colagen, contribuie la reglarea pigmentării pielii și susține sistemul imunitar natural al pielii.

Vitamina E – îți protejează pielea împotriva deshidratării și o lasă netedă și fină.

Îngrijirea zilnică a tenului:

Curățare – demachiant cu Multivitamine: reface pielea cu ajutorul vitaminelor, substanțelor nutritive și a extractelor din plante. Îndepărtează machiajul și excesul de sebum, dizolvând murdăria și impuritățile.

Tonifiere – loțiune tonica cu Multivitamine: ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și îndepărtează împuritățile rămase după demachiere. Tonifică tenul fără să îl usuce, ajutând la revigorarea și curățarea tenului.

Mască de curățare cu Multivitamine: îndepărtează excesul de sebum, îmbunătățește textura pielii, tonifică și oferă fermitate.

Hidratare – cremă hidratantă cu Multivitamine SPF 15: Hidratează fără a crea senzația de ten gras. Este îmbogățită cu factor de protecție solară pentru a o proteja împotriva semnelor premature de îmbătrânire.

Radiant C: beneficiile vitaminei C direct pe tenul tău! O cremă gel pentru fiecare zi, care îmbunătățește textura pielii și revitalizează tenul cu aspect tern și obosit.