Cabinet de colon hidroterapie si nutritie
+40 (768) 970-031
Suna pentru programare
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4A
Sector 3, București

Clinica Remedium

Acasa / Clinica Remedium

Povestea mea adevarata

Scriu aceste rânduri în aeroport înghesuită pe un scaun ținându-mi laptopul în brațe, așteptând să se anunțe zborul: El Prat Barcelona via Otopeni.

Toate bagajele mele sunt un rucsac, cărți, notițe, rețete, practici medicale și o pereche de ochelari de soare! Am descoperit elixirul tinereții!

La vârsta mea sunt purtătoarea unui secret, pe care abia aștept sa-l mărturisesc mamei mele. Plec din Barcelona cu gândul sa-mi deschid un cabinet de colonhidroterapie în Bucureștiul meu drag doar pentru mine și familia mea.

Povestea mea a început nu neaparat din dragostea pentru medicină, cât dintr-o căutare enervant de obositoare a propriei mele construcții ,,anatomo-sofisticate,,. Pe vremuri străbunica, mama, și acum eu, avem trase ca la indigo, aceleași simtomatologii: balonări aiurea din te miri ce – o felie de roșie, castravete, o salată, chiar și de la jumătate de covrig, situații cu care aproape m-am împrietenit și am zis că așa e la fete. Mai mult, ca un făcut, la coate mi-au apărut niște eczeme, la început banale, dar de care nici un dermatolog nu m-a scăpat. Diagnostic – psoriazis!!!

Am crezut mereu că am fost concepută defect și că lucrul cel mai nașpa în lumea asta este să fii femeie! Nimeni nu dă nici măcar o bere pe problemele noastre zilnice. Ca femeie, măritată sau nu, engaged sau it is complicated, ai obligația să fii inteligentă și mereu fresh! Dacă mai adaug la asta un birou agitat, niște dad line-uri și îndrăzneala de a ținti o carieră, deja sunt praf, deja vreau prea mult: ce dureri menstruale de-ți rămân unghiile înfipte în șifonier și două zile ești aut off, ce balonări, ce constipări, indispoziții și erupții grămadă pe față, și nici dracu nu știe de ele.. iar șeful te vrea la fix, frumoasă și descurcăreață!!!  Aveam senzația că eczemele mă năpădeau și în vis și nu mă împăcam deloc cu ideea la ce va urma. Mai mult mă iritam din orice chestie, eram indispusă, obosită. Fața mea arăta a smochină trasă, aveam o stare deloc pozitivă.

Povestea mea adevarataDe profesie am mai multe calificări, acum studiez medicina și tot asta m-a dus la Barcelona. Recomand în primul rând tuturor femeilor, dar și bărbaților, să redescopere ce a descoperit Egiptul Antic: spălări de colon cu apă caldă sau colonhidroterapie cum o numim noi astăzi. Secretul meu nu-i deloc un secret, e doar o simplă practică la fel ca spălatul pe dinți, ca dușul călduț, care-ți curăță corpul îndepărtându-ți celulele moarte. Secretul meu este un îndemn de a-ți deschide ochii.

Și acum premiul cel mare -  am scăpat de psoriazis! Am scăpat de psoriazis prin colonhidroterapie! Sunt aproape doi ani. Sunt aproape doi ani de când îmbin colonhidroterapia cu o nutriție controlată. Sunt foarte mulțumită de mine, îmi place de mine, am învățat din ,,off-ul,, meu încât pot scrie și pot vorbi 24 de ore despre asta cu oricine se confruntă cu astfel de probleme.

Vă pot spune pentru cunoscători că moartea începe în colon, că există resturi depuse cu anii. Și nu o să-ți vină să crezi, dar tristețea, apatia, stările ușor depresive, au legătură cu un colon murdar, încărcat. Cel puțin la mine au avut. Dă-ți jos ciorapul de damă și umple-l cu nămol stătut, încarcă-l până plesnește. Acum admiră-l! Asta purtam cu mine ani întregi când nu știam ce se întâmplă, pe cine să dau vina. Citește despre colonhidroterapie și mai vorbim!