Colon hidroterapia este o procedura cu efecte miraculoase care detoxifica si reechilibreaza organismul
Un colon curat, ingrijit inseamna un ten luminos, un corp tonifiat si plin de energie
Sanatatea feminina incepe cu sanatatea intima
Misterul colonhidroterapiei: o stare generala de bine; hidroterapia colonului se adreseaza in egala masura atat barbatilor cat si femeilor
Ionii negativi sunt responabili cu longevitatea si vitalitatea corpului uman
Terapii

facebook 

Detoxifierea completă în cadrul Clinicii Remedium presupune curat pe interior, strălucitor și hidratat pe exterior. Procedura de colonhidroterapie vine la pachet cu nutriția externă prin aplicare de masca profesională cu Hidrogel WinBeauty, mască revitalizantă și hidratantă V-shine cu vitamina C și acid hialuronic, tratament facial de hidratare cu vitamine (demachiere, aplicare masca de purificare compusă dintr-o selecție de plante, aplicare toner, cremă hidratantă, finalizare tratament prin aplicare cremă cu Vit. C), combinatii de argila cu ingrediente naturale pentru toate tipurile de ten.

Masca de față hidro-gel WinBeauty

1. Curăţare Bio

-  elimină impuritățile şi excesul de ulei din pori;
-  îndepărtează celulele moarte şi curăță pielea, lăsând un ten radiant.

curatare-bio

Citește mai departe...

Masca hidratantă și revitalizantă V-shine

Ingredientele principale:

Acidul hialuronic
 
Fiind o componentă importantă a dermului, acidul hialuronic este un factor de hidratare "inteligent" natural, care poate să absoarbă o cantitate de lichid de câteva sute de ori mai mare decât propria sa masă. Este cunoscut drept cel mai bun factor de hidratare. Are funcţie de lubricare, reparare şi de eliminare a radicalilor liberi.

Citește mai departe...

Tratament facial de hidratare

Nu uita de sănătatea pielii tale!

Vitamina A – hidratează pielea, ajută la regenerarea celulelor și la reducerea primelor semne ale înbătrânirii.

Vitamina C – stimulează producția de colagen, contribuie la reglarea pigmentării pielii și susține sistemul imunitar natural al pielii.

Vitamina E – îți protejează pielea împotriva deshidratării și o lasă netedă și fină.

Îngrijirea zilnică a tenului:

Curățare – demachiant cu Multivitamine: reface pielea cu ajutorul vitaminelor, substanțelor nutritive și a extractelor din plante. Îndepărtează machiajul și excesul de sebum, dizolvând murdăria și impuritățile.

Tonifiere – loțiune tonica cu Multivitamine: ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și îndepărtează împuritățile rămase după demachiere. Tonifică tenul fără să îl usuce, ajutând la revigorarea și curățarea tenului.

Mască de curățare cu Multivitamine: îndepărtează excesul de sebum, îmbunătățește textura pielii, tonifică și oferă fermitate.

Hidratare – cremă hidratantă cu Multivitamine SPF 15: Hidratează fără a crea senzația de ten gras. Este îmbogățită cu factor de protecție solară pentru a o proteja împotriva semnelor premature de îmbătrânire.

Radiant C: beneficiile vitaminei C direct pe tenul tău! O cremă gel pentru fiecare zi, care îmbunătățește textura pielii și revitalizează tenul cu aspect tern și obosit.

Intrebari frecvente

Este sigură procedura de hidrocolonoterapie?

Apa este introdusă într-o presiune scăzută, astfel încât nu există nici un pericol de perforaţie intestinală. Sesiunea de hidrocolonoterapie, spre deosebire de consumul de laxative, nu dă dependență.

Care este pregătirea înainte de terapie?

Primul pas inainte de tratament este consultarea contraindicaţiilor. Dacă aveţi nelămuriri legate de acestea, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi, fie telefonic (+40768 970 031), fie prin email (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.).

În momentul în care veţi ajunge la Clinica Remedium, veţi fi invitat să completaţi un chestionar medical necesar desfăşurării în condiţii optime a terapiei. Înainte cu o zi de tratament, se vor evita băuturile carbogazoase, fasolea, lintea, nucile, varza, brocoli şi conopida.

De asemenea, este indicat să evitaţi alcoolul cu 24 de ore înainte şi după terapie. În ziua tratamentului vă recomandăm să mâncaţi uşor, iar cu două ore înainte de terapie să nu mânacaţi nimic, dar puteţi bea apă sau ceai.

Cum decurge şedinţa de hidrocolonoterapie?

Apa filtrată și încălzită este introdusă prin intermediul unui speculum în rect. Apa stimulează peristaltismul intestinal (contracţia de colon), astfel încât la nivelul colonului se va introduce mecanic doar apă, în timp ce resturile sunt eliminate în mod natural de către colon. Întregul tratament se desfăşoară în sistem închis, astfel încât nu se vor simţi mirosuri dezagreabile. De asemenea, pe toată durata procedurii veţi fi complet acoperit, în acest fel respectându-se în totalitate intimitatea dumneavoastră.

Poate fi dureroasă procedura de colonhidroterapie ?

Nu există niciun motiv pentru care să simţiţi durere. Se poate întampla ca în timpul sesiunii de colonhidroterapie, din cauza acumulării de gaze, sau atunci când colonul se contractă pentru a elimina deşeurile depuse pe pereţii lui, să apară o senzaţie de disconfort sau chiar crampe. De cele mai multe ori însă, terapia este confortabilă, nedureroasă, chiar placută.

Cum mă voi simți după sesiunea de hidrocolonoterapie?

Modul în care oamenii se simt după tratament variază enorm. Unii sunt gata să se joace, alţii ar dori să se odinească pentru restul zilei. Ca regulă generală, ar fi minunat ca să dedicaţi restul zilei relaxării, pentru a ajuta organismul în procesul de detoxifiere.

Dacă acest lucru nu este posibil, vă puteţi relua activităţile fără nicio problemă.Uneori tratamentul iniţiază eliberare emoţionala, (sentimentele noastre sunt depozitate adesea în intestin). Puteţi simți uneori o ușoară vulnerabilitate. În general, pacienții își reiau activitățile fără nici o problemă.

În prima zi ar trebui de asemenea să mâncaţi uşor (supe, salate, fructe) şi să evitaţi produsele de origine animală. Evitaţi produsele condimentate şi grăsimile cel puţin în primele două – trei zile. Consumul de alcool este interzis în primele 48 de ore de la tratament. Acest lucru este important, pentru a permite ficatului să lucreze în scopul înlăturării toxinelor şi nu pentru a metaboliza alcoolul!

Câte şedinţe de colonhidroterapie am nevoie?

Numărul de sesiuni de colonhidroterapie va depinde de individ, se iau în vedere gradul de stres și oboseală, alimentația pacientului și stilul său de viață, afecțiunile de care suferă pacientul (dacă există). În urma discuţiei preliminare, terapeutul poate stabili numărul de şedinţe necesare. În general, sunt recomandate la început 6 şedinţe efectuate consecutiv pentru a putea îndepărta cât mai mult din reziduurile stagnante. În funcţie de afecţiunile fiecăruia se pot extinde până la 10 şedinţe. Ulterior, când starea de sănătate a intestinului este ameliorată, se recomandă aproximativ 5-6 şedinţe de două ori pe an.

Devine intestinul gros leneş?

Nu, această terapie chiar este un exerciţiu pentru intestin. Stimularea, contracţia şi relaxarea va ajuta la tonusul şi remodelarea colonului pentru a facilita la eliminarea completă a resturilor nehrănitoare şi toxice.

Ce se întâmplă cu microflora de la nivelul colonului?

Se vor spăla unele bacterii bune, dar se vor spăla o mulţime de bacterii rele. Se recomandă probioticele sub formă de capsule dar şi iaurtul, laptele batut şi kefirul din ciupercă tibetană pentru repopularea bacteriilor bune mai ales pe un teren curat.

Sunt în perioada ciclului menstrual. Pot veni la procedura de hidrocolonoterapie?

Dacă aveţi dureri foarte puternice şi nu vă simțiți suficient de bine pentru a veni, este indicat să anulați procedeul. Dar dacă nu este aşa de rău, atunci acesta poate fi de fapt un moment foarte bun pentru colon.

Care este diferenţa dintre procedura de hidrocolonoterapie şi clismă?

Atât clisma cât şi sesiunea de colonhidroterapie presupun introducerea apei în colon via rectum. Principala diferenţă între cele două proceduri constă în faptul că, dacă în timpul clismei se curaţă doar partea inferioară a colonului (sigmoidul şi o parte din colonul descendent), în cadrul sesiunii de colonhidroterapie se curăţă întreg colonul.

De asemenea, procedura de hidrocolonoterapie presupune infuzii repetate de apă în colon, urmate de eliberări repetate, pe când clisma presupune o singură infuzie. Ca urmare, detoxifierea prin colonhidroterapie este mult mai profundă şi eficienta decât în cazul clismei. În timpul sesiunii de hidrocolonoterapie, reziduurile părăsesc colonul printr-un tub, astfel încât mirosurile dezagrabile sunt evitate. În timpul clismei, reziduurile sunt eliminate la toaleta, discomfortul fiind mărit.

Procedura de colonhidroterapie este efectuată de către personal calificat, cu ajutorul unui aparat specializat care urmăreşte permanent presiunea şi temperatura apei infuzate, pe când clisma nu necesită ajutor calificat, ci se autoadministrează cu ajutorul unui kit ce se găseşte în farmacii, iar presiunea şi temperatura apei sunt greu de controlat.